Nem hivatalos oldal

A fém szerszámosláda egy strapabíró darab

Fém szerszámosláda

A különböző kulcsok, műszaki gépek tárolása nagyon gyakran gondot okoz. A fém szerszámosláda ebben a problémában óriási segítséget nyújthat, emellett mindig pontosan fogja tudni, hogy hol is keresse a dolgait.

Egyes eszközök nagyon drágák, akár több millió forint is állhat szerszámokban. Tároló doboz nélkül a kellékek elvesznek, sérülnek, képtelenség nyilvántartani azokat. Az említett fém szerszámosláda nagy előnye a teherbírás, akár 40 kg-ot is pakolhat bele a különböző holmikból. Kialakítását illetően nem olyan precíz és esztétikus, mint a műanyagból vagy textilből készült társai, de a teherbírás mellette szól. Az ilyen termék inkább nagyobb súlyú, de kisebb mennyiségű eszköz tárolására lett kialakítva.

Nagyon kedvelt típus a szétnyitható változat, amelybe például nagy méretű fogókat, kalapácsokat tehet. Létezik falra akasztható változat is, kisebb alkatrészek, dübelek és csavarok tárolására. A fém szerszámosláda kevésbé sérülékeny, mint a műanyag, vagy textil, ezért szállítani is nyugodtan lehet.

Print Friendly, PDF & Email