Nem hivatalos oldal

Fapados parkoló Vecsésen, közel a reptérhez

fapados parkoló

Fapados parkoló

Amikor valaki repülőút előtt ál, sok mindent kell megszervezzen. Nem utolsósorban az is kérdés, hol parkoljon az ember addig, amíg külföldön tartózkodik. A vecsési fapados parkoló megfelelőnek bizonyul abban az esetben, ha kocsival érkezik a Liszt Ferenc repülőtérhez és biztos helyen szeretné tudni az autóját.

A parkoló több száz férőhellyel és térmegfigyelő kamerákkal biztonságot ad Önnek is. Alacsony áron bérelhet parkolóhelyet egyetlen napra is, de hosszabb időre már egyéni szerződést is köthet velünk. Ami szintén pozitívumnak számít, hogy nemcsak személygépkocsi parkolására van lehetőség nálunk.

Csónakok, utánfutók, munkagépek és robogók parkolását is megoldhatja ugyanitt. Weboldalunkon részletes útmutatót kap arról, hogyan közelítheti meg minket, valamint át tudja nézni a fapados parkoló árlistáját is. Online foglalhat helyet már ma, valamint transzferszolgáltatást is biztosítunk a parkolótól egészen a terminálokig. Éljen a lehetőségekkel és a kedvező árakkal bármikor, hogy az utazás ideje alatt ne az autóján törje a fejét!

Print Friendly, PDF & Email