Nem hivatalos oldal

Étel-Ital

Light sör a diétázók kedvence

Light sör

A sörnek általában nem a szénhidráttartalmát számoljuk, amikor letesszük a voksunkat valamelyik márka mellett. Ezért is kuriózum a Coors Light sör rendkívüli népszerűsége, amit elsősorban annak a tulajdonságának köszönheti, hogy minimális szénhidrátot tartalmaz.

A márka 1978-ban született meglovagolva a növekvő érdeklődést a fitnesz és az egészséges táplálkozás iránt. A népszerűsége azóta is töretlen. Ám a Coors nemcsak ebből a szempontból különleges. Gyártása során végig alacsony hőmérsékleten tartják. Olvasd Tovább

A kókuszolaj komplex varázsszer

Kókuszolaj fajták

Létezik egy olyan természetes anyag, amely rendkívül komplex varázslatra képes, értendő ez a bőr-, a hajápolásra, sőt, a fogyásra is. A kókuszolaj fajták és a kókuszolaj kúra jelentősége főleg a hölgyek körében ismert.

Ami a kókuszolaj fajtákat illeti, ebben a kategóriában két verzió különíthető el, a szűrt és a szűz, a többi csupán ezeknek a továbbfejlesztett variánsait képezi. Ez az organikus olaj felhasználható hajpakolásként, ugyanis a hajzuhatagnak fényt ad, selymessé teszi, és végül, de nem utolsósorban, ápolja az elkárosodott hajvégeket. Olvasd Tovább

Az ajándék bor az illemszabályok tanítója

Ajándék bor

A borok mindig is nagy kedvencei voltak az asztaltársaságoknak. Ezért, ha nagyobb összejövetel készül valamilyen jelentős vagy csak jelentéktelennek tűnő alkalomra, az ajándék bor elengedhetetlen kelléke kell legyen annak.

Ha nem számítanak arra, hogy Ön az érkezéskor bármit is fog hozni, akkor lesz jó igazán a meglepetés. Ugyanis, ha már adódik az alkalom és az öröm is felhőtlen, akkor miért ne bontsa meg az ember azt a palackot? Egy pohár jó bor felett pedig a beszélgetés és a köszöntés is gördülékenyebben folyik. Olvasd Tovább

A jól ismert olaszrizling

Iható és ehető az olaszrizling

Iható és ehető az olaszrizling

A nagy borivók tudják, hogy melyek azok a fajták, amelyeket könnyen meg lehet találni és nem okoznak csalódást. Az egyik ilyen az olaszrizling, ami igazán felkelti a borok kedvelőinek a figyelmét. Ez a hengeres alakú és nagyon tömött fürtű gyümölcs gyakran visel mellékfürtöket magán. Az átlagtömege nagy általánosságban bogyónként olyan másfél gramm, így egy fürtnek a súlya körülbelül kilencven és száznegyven gramm között változik. Olvasd Tovább

Étrendkiegészítők piaca manapság

Étrendkiegészítők

Étrendkiegészítők

Az emberi szervezetnek minden esetben szüksége van vitaminokra és ásványi anyagokra, melyek ellátják a létfontosságú szerveket energiával és megfelelő tápanyaggal. A Wise Tree Naturals étrendkiegészítők olyan szájon át bevehető készítmények, melyek hatóanyagai a szervezet számára nélkülözhetetlenek. Az összetevők között szerepelhetnek vitaminok, nyomelemek, szintetikus vegyületek, hormonok vagy gyógyszerek.

Ezen kívül több olyan összetevő is van, amelyek káros hatással lehetnek a szervezete, de a legtöbb hatóanyag csak és kizárólag pozitív hatással van a testre. Az étrendkiegészítők többféle kategóriába sorolhatók be, melyek között szerepelnek az energiaszeletek, a sportitalok vagy az étkezés helyettesítők. A második csoportba tartoznak az izomtömegnövelő készítmények, mint a kreatin, illetve a testtömegnövelők. Ezen kívül a harmadik kategória képviselői a fogyókúrás kiegészítők, mint a termogenetikus keverékek, a CLA termékek, vagy a króm. Olvasd Tovább

Koktél szendvicsek bármilyen rendezvényen

Koktél szendvicsek

Koktél szendvicsek

Összejövetelek, születésnapok alkalmával sok esetben kerülnek az asztalra a szendvicsek. A koktél szendvicsek felszolgálása is egyre népszerűbbé válik. A koktél szendvicsek jellemzője, hogy nagyon kis méretűek, mondhatni apró „falatkák”. Méretüket figyelembe véve akár állva is elfogyaszthatóak, így az állófogadásokon szinte elengedhetetlen „szereplők”. Az ilyen szendvicsek elkészítésével viszont sok munka van, hiszen az apró falatkák összetevőinek tökéletesen igazodniuk kell a kenyér vagy a pékárú méreteihez.

Olvasd Tovább

A legromantikusabb budapesti éttermek – 3. rész

Romantikus, hangulatos budapesti éttermek

Romantikus, hangulatos budapesti éttermek

A romantikus találkák, randik megfelelő helyet is igényelnek. Ilyenkor fiatal szerelmesek megpróbálják megtalálni a legkellemesebb, leghangulatosabb helyeket ehhez. A budapesti éttermek között több olyat is találunk, ami kiváló erre a célra. Például a Robinson nevű étterem igazi romantikus vízparti randihoz nyújt lehetőséget. Ez a hely a Városligeti tónál található, már 1989 óta működik. A hely is rendkívül romantikus, hiszen a közelben van a Fővárosi Állatkert, a műjégpálya, ami nyáron csónakázó tóként működik, a Hősök tere, valamint Vajdahunyad vára is.

Olvasd Tovább

A legromantikusabb budapesti éttermek – 2. rész

A budapesti éttermek legromantikusabbjai

A budapesti éttermek legromantikusabbjai

Az M Étterem a budapesti éttermek egyik legjobbika a romantikusság szempontjából és rengeteg pár választja előszeretettel ezt a helyet. Azok kedvelik ezt leginkább, akik a romosabb, alternatívabb érzést kedvelik. Leginkább kedvesen rozoga a kinézet összhatása, amihez kedves, kellemes személyzet és hangulat párosul. A fenti szint kitűnő lehet egy randihoz, egy eldugott, aprócska szoba már megalapozza az intim hangulatot. Naponta változik a kínálat, azonban mindig találhatunk különlegességeket is itt.

 

Olvasd Tovább

A legromantikusabb budapesti éttermek – 1. rész

Hangulatos, romantikus budapesti éttermek

Hangulatos, romantikus budapesti éttermek

Néha ki kell kapcsolódni, el kell felejteni a hétköznapi hajtást, a mindennapi problémákat, hiszen minden párnak szüksége van arra, hogy kettesben legyenek időnként, ehhez az időtöltéshez pedig érdemes kiválasztani a megfelelő helyeket. Egy romantikus vacsora tökéletes időtöltés minden párnak, legyen szó még fiatal randizókról, vagy húszéves házasokról. Természetesen nem egyszerű megtalálni a legromantikusabb budapesti éttermeket, hiszen nagymennyiségű kínálatból lehet választani. Figyelembe kell venni, hogy mi az, ami számunkra fontos, hiszen van, akinek teljesen mindegy az ár, így szóba jöhetnek azok a helyek is, ahol mások szempontjából vagyonokat kell kiadni.

 

Olvasd Tovább

Legjobb ebédmenük budapesti éttermekben – 2. rész

Éttermek kiváló ebédmenükkel

Éttermek kiváló ebédmenükkel

A munkával teli hétköznapokon fontos az evésre is figyelni, hiszen amennyiben nem megfelelően táplálkozunk, annak kellemetlen következményei lehetnek, például a túl sok gyorsétel esetében. Az sem megfelelő megoldás, ha valaki csak munka előtt, majd este étkezik, hiszen a rendszeres három étkezésre szüksége van a szervezetnek. Drága éttermeket sem engedhet meg magának mindenki, éppen ezért kell kiválasztani azokat, amelyek kedvező áron kínálnak minőségi ételt, természetesen a megfelelő mennyiségben.

 

Olvasd Tovább