Nem hivatalos oldal

Élvezetes italköltemény a Chardonnay Brut

Chardonnay Brut

A kivételes pezsgő alapját nem más adja, mint a tökéletes alapanyag. A gyümölcs termesztése során telítődik olyan összetevőkkel, amelyek a későbbiekben is alaposan kihatnak az íz-világra és természetesen a színre. A Chardonnay Brut éppen azért olyan világos, mert a szőlő is fehér, amiből előállítják. A készítés során több alkalommal forr ki a nedűben lévő cukortartalom és így keletkezik benne szénsav.

A legtöbb italba utólag teszik azt bele, de ez esetben nem így történik. Érdekes és tanulságos nyomon követni a Chardonnay Brut kialakulását elejétől a végéig. Ezt követően teljesen más átéléssel fogjuk a poharat a szánkhoz emelni. Na de térjünk egy kicsit vissza az alapokhoz!

A gazdák sok energiát fordítanak arra, hogy a megművelt talajon egészséges tőkék éljenek, amelyeken méretes és édes fürtök alakulnak ki. Hihetetlen érzés, amikor leszedünk egy nagyobb termést és elképzeljük, hogy egy pohár Chardonnay Brut van a kezünkben. Becsüljük meg a sok munkával létrehozott pezsgőt és adjuk át magunkat a fogyasztás minden örömének!

Print Friendly, PDF & Email