Nem hivatalos oldal

Ékszer

Jól mutat-e a férfi fülbevaló?

Férfi fülbevaló

Míg régebben szigorú szabályok vonatkoztak arra, hogy kinek miként kell öltözködnie, addig mára rengeteget változott a világ. Például már az urak is hordhatnak ékszereket, amire jó példát jelent a férfi fülbevaló.

Főleg a tinédzserek körében népszerű ez a viselet. Ők lázadni akarnak a hagyományok ellen és szeretnék tágítani a határokat. Pedig sokakból megbotránkoztatást vált ki a férfi fülbevaló látványa. Az idősebb generáció tagjai nagyon furcsállják ezt a trendet, de a fiatalok nem engednek nekik beleszólást.

Olvasd Tovább

A női karórák igazi ékszerek lehetnek

Női karórák

A hölgyek életében az ékszerek kiemelten fontosak és ez a különböző kultúrákban még inkább megmutatkozik. A testékszerek a nőiesség kifejezésére szolgáló kellékek, a női karórák pedig ellátnak többféle funkciót is. Elsősorban a mindenkori ruhaviselet kiegészítő kellékeként szerepel, de természetesen funkcionálisan az idő mutatását is szolgálja. Olvasd Tovább

Hol vásárolható magyar design ékszer?

A magyar design ékszer különleges és egyedi

Az ünnepek közeledte sokaknak stresszes időszakot jelent, mivel felmerül egy kérdés, amire nem a legkönnyebb megadni a választ. Nem más ez, mint kinek mit ajándékozzunk, hogy az ne legyen elcsépelt, haszontalan, hanem szerezzen igazi örömet?

Azoknak, akiknek tényleg fejtörést okoz, itt van egy hasznos tipp, méghozzá a magyar design ékszer! Kevés az a hölgy, aki például nem örülne egy gyönyörű nyakláncnak, amit tulipános motívum díszít, a maga csodás formavilágával és színeivel. Olvasd Tovább