Nem hivatalos oldal

Egyeztessen időben a vőféllyel!

Vőfély

Vannak szakmák, amelyekre nagy a kereslet, ennek ellenére nem sokan vállalkoznak, hogy betöltsék ezeket a feladatköröket. Például vőfély szinte minden hétvégén több is kell, még sincs annyi, ami lefedné a keresletet. Éppen ezért, aki az esküvőjét szervezi, az már az első teendői között nekilát a vőfély keresésének is, mert utolsó pillanatban szinte biztosan nem fog olyat kapni, akivel mindent részlet teljesen összeegyeztethető.

Jó, ha egyáltalán lesz valaki, aki el tudja vállalni a feladatot, a válogatás pedig szinte szóba se jöhet. Azonban, ha időben nekilát utánanézni a lehetőségeinek, akkor ez a részlete is tökéletes lehet a nagy napnak. Például az interneten is keresgélhet, hiszen itt is sokan hirdetik magukat.

Sőt, használhat egy olyan alkalmazást is, ami egy csokorba gyűjti Önnek a környéken tevékenykedő vőfélyeket. A Fix24 weboldal ebben a formában tud a segítségére lenni, ugyanis sok egyéb szakember mellett, számos vőfély is regisztrált náluk, akik ha látnak egy keresést ezen a téren, akkor azonnal jelentkezni tudnak rá.

Print Friendly, PDF & Email