Nem hivatalos oldal

Egy jó párátlanító aranyat ér

paratlanito

Párátlanító

Bizonyára nem Ön az egyetlen ember Magyarországon, aki harcol a penésszel. A spórák megjelenése és elterjedése a párás levegő miatt van és a házi praktikák sok esetben nem is hoznak hatékony vagy hosszú távú megoldást.

Ilyenkor kell egy megbízható segítség, ami a párátlanító képében adott. Sokan vélik úgy, hogy a szellőztetés ritkasága lapul meg a probléma mögött, esetleg télen a sok fűtés miatt, de el kell áruljuk, a gond nem ebben gyökerezik.

Pára akkor is keletkezik, ha a szellőztetés rendszeres vagy nem ül egész télen banánérlelő melegben. A párátlanító segítségével kiküszöbölhető a penész és a dohos szag kialakulását, eltűnik a zuhanyozás és fürdőzés utáni nyirkos levegő, a gőz és akkor is nagy hasznára fog válni, ha télen kénytelen bent szárítani a ruhákat.

Aki attól tart, hogy egy párátlanító nagyon drága, megnyugtatjuk, hogy nem az! Nem 1 évre vásárolja, az oldalszűrők, rácsok és tartály rendszeres tisztántartása mellett, ez az eszköz legalább 10-15 évig hű szolgálatot fog tenni, napi használat mellett is.

Print Friendly, PDF & Email