Nem hivatalos oldal

Budapesti éttermek ínyenceknek

Bizonyára minden ember szeret különleges éttermekben étkezni, hiszen ezáltal igazán felemelő pillanatokat tölthet el

Ínyenc budapesti éttermek

Ínyenc budapesti éttermek

szerettei, barátai társaságában. A finom ételeket nyilván mindenki kedveli, azonban érdemes szót ejteni azokról az éttermekről is, amelyek különlegességükkel, egyedi stílusukkal képesek minden embert levenni a lábáról. Az ilyen éttermek között az ínyencek is igencsak szép számban válogathatnak, ezek közül érdemes kiemelni egy-két érdekes helységet. Példának okáért, a főváros szívében várja látogatóit az az étterem is, ami kimondottan vegetáriánus ételeket kínál vendégei számára, ezeket pedig, kizárólag saját termesztésű bio alapanyagokból készíti el.

Az ételeik tojás- és tejmentesek, ennek köszönhetően a helység egy igazi “vegaparadicsomnak” tekinthető. Érdemes megemlíteni azt az éttermet is, ami western hangulatban, vadnyugati körülmények között kínálja ínyenc és ízletes ételeit. Többek között olyan ételek közül válogathatnak a vendégek, mint a tatárbeefsteak, a roston sült békacomb, a tengeri cápa steak, vagy akár a mustang ló steak. Mindemellett, érdemes szót ejteni az afrikai hangulatot imitáló étteremről is, hiszen ez a helység arra vállalkozott, hogy etióp ételkülönlegességeket kínáljon a vendégek számára.

Az ínyencek az étlapról olyan különlegességek közül is válogathatnak, mint a krokodil ragu vagy a kenguruhús és struccból készült ínyencségek. Ezért, azok az emberek, akik valódi különlegességekre vágynak, érdemes ellátogatniuk ezekbe az éttermekbe, hiszen itt olyan finomságokat ízlelhetnek meg, amit még korábban soha nem fogyasztottak.

Print Friendly, PDF & Email