Nem hivatalos oldal

Bízza ránk az üzleti telefon előfizetését!

Igényelje üzleti telefon előfizetését az Inviteltől

Igényelje üzleti telefon előfizetését az Inviteltől

A telefon, az internettel egyetemben, olyan mértékben beépült az emberek hétköznapjaiba, hogy jelenlétük nélkül, talán az emberi szokásvilág is nagy változáson menne át. Az üzleti telefon előfizetését az Invitel kínálatában is igényelheti, hiszen ez a kisvállalatok számára tartogat olyan lehetőségeket, amelyek révén a partnerekkel való kapcsolatépítés, illetve fenntartás gördülékenyebbé, zsírozottabbá válhat.

Az üzleti telefon előfizetését az Invitel Profi ajánlat keretein belül is kérheti, ami ez év október elsejétől lépett érvénybe és kedvezményes áron hozzáférhető az új ügyfelek számára. Az üzleti telefon előfizetését a Profi csomag három variációja közül is megválaszthatja, amit teljesen az Ön cége elvárásaihoz, igényeihez igazíthat, ezek pedig a következők: Profi Alap, 1000, valamint a Max csomagok.

Az új előfizetők számára az Invitel három hónapig a szolgáltatási díj felének kifizetését igényli csupán, egyéves szerződés mellett. Az Invitel a kisvállalkozások számára korlátlan telefonálási lehetőséget is biztosít, amennyiben igényt tartanak a csomagajánlatok valamelyikére, ami leginkább igazodik a vállalati elvárásokhoz.

Print Friendly, PDF & Email