Nem hivatalos oldal

Az öt sereg csatája bővített kiadásban is elérhető

Az öt sereg csatája bővített változata is megvásárolható

Az öt sereg csatája bővített változata is megvásárolható

Sokan ismerik és már legendaként kezelik Frodót és a gyűrűt. Az igazán emlékezetes trilógiának várható volt a folytatása, már csak azért is, hogy sok utalás volt rá az akkoriban már megöregedett Bilbótól.

Nem is kellett sokat várni a rajongóknak és már megjelent Az öt sereg csatája bővített változatban. A trilógia első része kicsit lassan indult be, de semmivel sem különb módon, mint az a Gyűrűk Urában történt.

Egy jó trilógia fontos eleme, hogy megalapozzák és jól induljon útnak, ahogy ez a törpékkel és a kis hobbittal is történt. A hosszú útra úgy került sor, hogy arra a fiatal Bilbó egyáltalán nem számított, de ennek ellenére minden pillanatban derekasan helytállt.

Hosszú utat tesz meg a kis különítmény, mire megérkezik a végső cselekményhez. Végül Az öt sereg csatája bővített formában tartalmaz mindent, amire vágyunk egy ilyen kalandos film során. Megadja azt a végső lökést a filmnek, amire szükség van ahhoz, hogy egy jó befejezést kapjunk és érezzük, az eddig megtett út nem volt hiábavaló.

Print Friendly, PDF & Email