Nem hivatalos oldal

Az infraszauna kellemesen melegít

Szaunázni kellemes

Eddig nem volt lehetőség rá, hogy az otthonunkban élvezhessük ezt a kellemes tevékenységet, aminek bizonyítottan egészséges élettani hatásai vannak. Az infraszauna modern technológiával készül, azonban magában hordozza a szaunázás hagyományos jegyeit.

Itt már minden elektromos árammal működik, viszont mi ebből semmit nem fogunk érzékelni, csupán élveznünk kell a kellemes meleget, amit az IR-A, B és C típusú sugarak okoznak.

A finn szaunával ellentétben, itt nem a levegő melegszik fel, hanem a bőrünk, mivel az infraszauna sugarai a bőrünk alá hatolva melegítenek fel. Sokan keverik ezeket a sugarakat a káros sugarakkal, amelyeket az UV, a mikrohullám vagy radioaktív jelent.

Az infrasugárzás egy teljesen természetes dolog, csupán alig észrevehető, de semmilyen káros hatása nincs a szervezetünkre. Az infraszauna speciális sugárzókkal melegít, amiből többfélét különböztetünk meg. Létezik kerámia, carbon és full spectrum sugárzót használó típus, amelyek hatásfoka és fogyasztása egyaránt különbözik.

Print Friendly, PDF & Email