Nem hivatalos oldal

Az impotencia jelei agyban is megjelennek

Impotencia jelei

A szexuális élet harmonikussá tétele érdekében mindkét félnek megfelelő lelki és fizikai egyensúlyra kell törekednie. Azonban a mindennapos pörgős életvitel rövid úton képes jelentősen befolyásolni a kiegyensúlyozott testi reakciókat. Ha egy férfi a hálószobában csődöt mond, annak komoly lelki trauma lehet a következménye.

Az impotencia jelei hamar megmutatkoznak, ha a túlhajszolt életmódot folytató párok már nem a régi önmaguk, hanem csak egymás mellett élő emberek. A szexuális együttlét meghatározó része a merevedés megléte. Ha ez nem sikerül, az komoly lelki vagy testi problémára utal, amelyet minél hamarabb orvosolni kell, akár pszichológus, akár más szakember segítségével.

Az impotencia jelei alapvetően lelki eredetűek, hiszen az agy nem képes a külső ingerekre reagálni, mert mélyen valami más foglalkoztatja, azon pörög egész nap. A partneri kapcsolat rovására mehet, ha az impotencia jelei nem kerülnek beazonosításra és megoldásra minél hamarabb. Ezért minden esetben komolyan kell venni az ilyen problémákat.

Print Friendly, PDF & Email