Nem hivatalos oldal

Az elektromos redőny változatai

Elektromos redőny

Az otthonunk kényelme legyen mindig elsődleges szempont! A technológiának hála, már minden környezetünkben lévő berendezés működtethető egyetlen gombnyomással, akár távolról is. Bátran állíthatjuk, hogy az „okos” korszakot éljük, amiben minden használati tárgy reagál, cselekszik, elemez és a kényelmünket szolgálja.

Az elektromos redőny már önmagában egy remek találmány, a motorjának köszönhetően. Viszont, ha további kiegészítőkkel szereljük fel, akkor igazi különlegességnek fog számítani a lakás felszereltségében.

Az elektromos redőny kifejezetten hasznos, mivel utólag is felszerelhető minden ablakhoz egyszerűen. Ez a külső tokos verziókra igaz. Viszont, ha ennél is esztétikusabb megoldást szeretnénk, akkor az építkezés során válasszuk a beépíthető tokkal ellátott verziót!

Nagyszerűen szigetel, a kellemetlen zajok ellen is véd. Felszerelhető fényérzékelővel, ami automatikusan fogja állítani az elektromos redőnyt, így az adott helyiségben mindig kellemesen hűvös lesz. Az elektromos redőny motorja manuálisan is könnyedén működtethető, az okostelefonunkra telepített applikációval.

Print Friendly, PDF & Email