Nem hivatalos oldal

Az aloe vera pattanásra igen hatásos

Aloe vera pattanásra

Az emberi bőr számtalan környezeti hatásnak van kitéve és emellett sok egyéb is befolyásolja az állapotát. Az étel, amit elfogyasztunk, a víz, amit megiszunk vagy az általunk használt gyógyszerek, mind hatással vannak a bőr felületére. Kialakulhatnak pattanások, de azok hormonok miatt is keletkezhetnek.

Az aloe vera pattanásra hatékonynak bizonyul, hiszen gyulladáscsökkentő hatása van és gyorsítja a sejtnövekedést. Megnyugtatja az irritált bőrt, csökkenti a duzzanatot, és mivel ezzel egy időben hidratál is, hatékonyan szűnteti meg a hegeket. Nagyon sokan egyetértenek abban, hogy az aloe vera pattanásra kiválóan hatásos, ráadásul képes megelőzni azok kialakulását.

A növény hatóanyagai összehúzzák a bőrt, ezért a faggyútermelés nem lesz oly intenzív. Így a pórusok nem tömődnek el és újabb pattanások sem alakulnak ki. Ráadásul tisztítja és revitalizálja a bőrt, ami ennek köszönhetően fiatalosabbnak fog tűnni. Az aloe vera pattanásra és bőrhibákra egyaránt eredményes. Enyhíti a sebeket és a bőr pirosságát. A növény enzimekben és vitaminokban gazdag, aminek köszönhetően láthatóan hidratálja a száraz bőrt.

Print Friendly, PDF & Email