Nem hivatalos oldal

Alacsony hőmérsékleten is hatásos az infraszauna

Az infraszauna alacsony hőmérsékleten is hatékony

Sokaknak nem kell bemutatni a különféle szaunákat, sem a régebbi modelleket, sem a legújabb, korszerűbb változatokat. Az előző típusok helyett azonban egyre nagyobb teret nyernek az utóbbiak, amelyeknek fontos képviselője az infraszauna.

Ez bizonyítottan számtalan módon tudja még egészségesebbé, fittebbé, felfrissültebbé tenni a felhasználóit, és mindezt úgy, hogy semmilyen negatív hatása nincs. Kevesen tudják, de az infraszauna hatásos alacsonyabb hőmérsékleten is, és nem csupán akkor adja meg a várt hatás, ha a hőfok nagyon magas.

Egyesek úgy vélik, hogy 35 és 55 Celsius-fok között jóval biztonságosabb és kellemesebb hőmérsékleten dolgozik az infraszauna, mint a tradicionális fajták. Ez főként azért van, mert ekkor a hosszúhullámú infravörös sugárzás 3,5-4 centiméter mélyen az izomrostokba hatol.

Ezáltal pedig a normálisnál 3-4-szer erősebb verejtékképződés tapasztalható. Aki már kipróbálta ezt például 40 fokon, az tudja, hogy miről is van szó. Erről még többet lehet megtudni a infraszauna.com weboldalon.

Print Friendly, PDF & Email