Nem hivatalos oldal

A Sport1 műsora nemcsak a fociőrülteknek kedvez

Sport1 műsor

Most, hogy már véget ért a foci VB, sokan tanácstalanul néznek az esti TV nézés elé, hiszen újra várniuk kell néhány évet, amíg a kedvenc csapatuknak szurkolhatnak.

De mi van azokkal a vérbeli rajongókkal, akiknek napi szükségletük egy kis labdarúgás? A Sport1 műsör rájuk gondol elsősorban, amikor a nap 24 órájában vetíti a szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb sporteseményeket vagy azok ismétléseit, hogy senki ne maradhasson le semmiről. Hívja össze a baráti kört, nyisson fel egy hideg italt és engedjen zöld utat a felhőtlen szórakozásnak a szurkolás formájában! A labdarúgás nem igazán dobogtatja meg a szívét, viszont él-hal az autóversenyzésért? A Sport1 műsora azokra is gondolt, akiket az F1 világa képes a televízió készüléke elé szögezni.

A már említett ismétléseknek hála, nem kell azon aggódnia, hogy lekésik egy rég várt eseményről, mert elég csak másnap bekapcsolni a TV-t, hogy élvezhesse azt! Csupán arra kell vigyáznia, nehogy az egyik ismerőse lelője a poént egy-egy mérkőzés végeredményével kapcsolatban!

Print Friendly, PDF & Email