Nem hivatalos oldal

A pezsgő történetet érdemes megismerni

Pezsgő történet

Az emberek kíváncsiságát mindig is felkeltették az érdekes történetek, főleg azok, amelyeknek úgymond happy end lett a vége. A magyar pezsgő történet is nagyon izgalmas és mondhatnánk, hogy jól is végződött, de szerencsére még közel sincs vége, hiszen a Törley ma is nagyon sikeres. Ezzel a márkával nap mint nap találkozhatunk az italboltok polcain vagy éppen a poharunkban, azonban bizonyára nem is sejtjük, hogy mennyire régre nyúlik vissza a története.

A gyár több mint 130 éve kezdte el termelni a pezsgőket, a századfordulóra pedig már az ország legkorszerűbb pezsgőgyára lett. A magyar pezsgő történet innen már megállíthatatlannak számít, hiszen a a millenniumi kiállításon már a „császári és királyi udvari szállítók” címet viselte.

Bár a második világháború a pezsgő történetre is rátette a szörnyű kézlenyomatát, mégis sikerült a nehézségekkel teli időszakot egy újjászületésnek követnie. A Törley hungarikum, büszkeség és követendő példaképnek számít a siker, a kemény munka és a kitartás terén.

Print Friendly, PDF & Email