Nem hivatalos oldal

A masszázs henger fontos sporteszköz

Masszázs henger

Az edzéseket érdemes masszázzsal is összekötni, ugyanis bemelegítésként és az intenzív testmozgás utáni levezetésként is jó szolgálatot tesz. Ehhez még specialistához sem kell feltétlenül bejelentkezni, ugyanis a masszázs henger segítségével mi magunk is meg tudjuk dolgoztatni az izmainkat.

A speciális bordázott felületnek köszönhetően, változó erősségű élményben részesülhetünk, ugyanis négyféle változatban kapható és tépőzárral könnyedén cserélhető. Ha valamiért nem bírjuk az erősebb nyomást, akkor aznapra választhatunk egy puhább verziót, amikor pedig úgy érezzük, hogy szükségünk van a mélyreható masszázsra, akkor jöhetnek a durvábbak.

A masszázs henger a választott felülettől függetlenül javítani fogja a vérkeringést és ellazítja a feszes izmokat, így edzés előtt alkalmazva segít megelőzni a sérüléseket, illetve az izomlázat, a testmozgás levezetéseképpen pedig hozzájárul a tejsav kiürüléséhez és a relaxáláshoz. Érdemes beszerezni, mert olcsóbb, mint masszázsra járni és a masszázs henger bárhol, bármikor használható.

Print Friendly, PDF & Email