Nem hivatalos oldal

A legromantikusabb budapesti éttermek – 2. rész

A budapesti éttermek legromantikusabbjai

A budapesti éttermek legromantikusabbjai

Az M Étterem a budapesti éttermek egyik legjobbika a romantikusság szempontjából és rengeteg pár választja előszeretettel ezt a helyet. Azok kedvelik ezt leginkább, akik a romosabb, alternatívabb érzést kedvelik. Leginkább kedvesen rozoga a kinézet összhatása, amihez kedves, kellemes személyzet és hangulat párosul. A fenti szint kitűnő lehet egy randihoz, egy eldugott, aprócska szoba már megalapozza az intim hangulatot. Naponta változik a kínálat, azonban mindig találhatunk különlegességeket is itt.

 

A budapesti éttermek egyik leginkább romantikus éttermében érdekes borokat is találhatunk, így mindenképp ajánlott minden párnak, akinek tetszik ez a stílus. Ez az étterem Budapesten, a Kertész utca 48. alatt látogatható meg. A Fióka a budapesti éttermek egyik legújabbika, ám máris hihetetlenül nagy népszerűségnek örvend. Sűrűn találkoznak, randevúznak itt párok, a népszerűség pedig folyamatosan nő. Budán látogathatjuk meg ezt a helyet, a Városmajor utca 75. szám alatt, azonban nemcsak a budaiak járnak oda előszeretettel.

 

Kicsi az alapterülete, így kellemes, kedves hangulata van ennek a kuckós helynek, a madaras tapéta pedig kifejezetten jó ötlet volt. Természetesen nemcsak a hangulat miatt érdemes ide ellátogatni, hiszen finomságokban is bővelkedik a Fióka. Ízletes, frissen sült házi kenyeret ehetünk itt, de a karamelltorta is valami csodálatos, így mindenképp érdemes megkóstolni. Háziasnak tekinthető a konyha, azonban stílusát és minőségét tekintve, leginkább a nemzetközi kategóriába sorolható. Ajánlott kipróbálni ezt a helyet a romantikus lelkeknek.

Print Friendly, PDF & Email