Nem hivatalos oldal

A Hitachi ML140EA fűnyíró kényelmes és gyors

ML140EA-LA

ML140EA-LA

Ki ne szeretné, hogy a lakás, a ház körül mindig szép, egységesen zöld és egészséges legyen a pázsit?! Ehhez folyamatos gondozásra van szükség, amelyben a rendszeres nyírás játssza a legfőbb szerepet a további feladatok mellett, úgy mint az öntözés, tápanyag ellátás, szellőztetés és fertőtlenítés. A Hitachi ML140EA a gyors és kényelmes fűnyírás megfelelő eszköze. A kiváló benzinmotor és a masszív fémváz jó haladást tesz lehetővé, miközben a vágópenge gyönyörűen lenyírja a füvet. A 42 cm vágásszélesség elegendő egy kisebb kert gyepének karbantartására. A Hitachi ML140EA több funkcióra is alkalmas, például mulcsozásra. Az önjáró funkció még könnyebbé és egyszerűbbé teszi a fűnyírást, hiszen a gép magától megy, így nem kell tolni, komolyabb erőt kifejteni a kevésbé egyenleges felületeken sem. A Hitachi ML140EA benzinmotoros fűnyíró számos további kényelmi funkcióval is el van látva. A 6 féle magassági szint beállítás lehetővég teszi, hogy igénynek megfelelő pázsitképet alkossunk.

A nagyméretű kerekek könnyedén gurulnak és veszik az akadályokat is. Azonban a ház körüli munkák során nemcsak a fűnyírás esedékes legalább hetente, de az időnként felmerülő karbantartási feladatok, kisebb szerelések is megoldhatók házilag, megfelelő szerszámok és gépek segítségével. A Hitachi flex 125 cm átmérőjű szerelékekkel sokféle feladat elvégzésére ad lehetőséget.

A sarokcsiszolók családjában, szabványos 115 vagy 125 mm átmérőjű korongok használhatóak, attól függően, hogy az adott gép milyen kialakítású. Természetesen a Hitachi flex 125 mm-es változata jellemzően nagyobb teljesítményű, hiszen a nagyobb méret nagyobb vágási, csiszolási, polírozási felületet feltételez. Az ilyen és hasonló munkák elvégzéséhez számos korongtípus áll rendelkezésre, amelyeket igény szerint a szerszamgepwebshop.hu honlapon meg is találhat. Látogasson el ide és böngésszen a sarokcsiszolók között! A Hitachi flex 125 mm-es korongjai kiváló minőségűek, ezért lassan kopnak és biztonságosak. Használat közben vigyázzon az egészségére, minden esetben viseljen védőszemüveget!

Print Friendly, PDF & Email