Nem hivatalos oldal

A csillámpor feldobja a hétköznapokat

Csillámpor körömre

Ha szereti a csillogást és szívesen belecsempészné valahogy ezt a hétköznapjaiba is, akkor már gondolkodhat a körmeiben is. Míg egy flitteres ruha, cipő vagy táska túlzás lenne egy átlagos munkanapon vagy bevásárláshoz, addig a csillámpor nemcsak elegáns alkalmakon mutat jól.

Egy egyszerűbb ruhával éppen annyira fog feltűnő lenni, ami még belefér a munkahelyen vagy egy családi, baráti ebéd alkalmával is. Ugyanakkor ad egy kis pluszt a megjelenéséhez, amitől már nem lesz unalmas és sablonos. A csillámpor rengetegféleképpen megjelenhet a körmein, így már csak ezzel is játszhat, de váltogathatja a színeket és technológiákat is, amivel rögzítésre kerül.

Nézze meg a színválasztékot a www.gellakk.com webáruházban és engedje szabadjára a kreativitását, hogy a szürke és egyhangú hétköznapokba is legyen egy kis fény, csillogás és izgalom! Ha pedig eljön a hétvége vagy olyan alkalom, amikor a barátokkal kiruccannak, akkor a csillámpor már nemcsak a körmeit díszítheti, hanem a bőrét, a ruháját vagy a kiegészítőit is.

Print Friendly, PDF & Email