Nem hivatalos oldal

A bőrönd akció amerikai modelleket is tartalmaz

Bőrönd akció

Az ekoffer.hu weboldalon rendkívül sokféle terméket szemügyre vehet, amelyek jó minőségűek. A táskák mellett, kedvezményes változatokat is megrendelhet. A bőrönd akció húzható és virágos kivitelekre is igénybe vehető. A bőröndök közül most 44 % kedvezménnyel is megvásárolható a virágos kabinméretű típus. Az új termék Wizzair gépekre is felvihető. Az ergonomikus markolatnak köszönhetően, egyszerűbb a telepakolt eszköz szállítása.

A bőrönd akció akár még a karácsonyi ajándékok miatt is megéri. Sokan bőrönd szetteket adnak a kedvesüknek vagy a családtagjuknak az ünnepek közeledésével. Sokan nem tudják, de a törhetetlen Samsonite bőröndök Amerikából erednek, hiszen egy családi vállalkozás készíti. A táskák és a bőröndök világában mindenki talál olyan változatot, ami az ízlésének megfelelő.

Gondolta volna, hogy a Samsonite története körülbelül 100 évre nyúlik vissza? Egy Jesse Shwayder nevű úriember megalapította 1910-ben a családi vállalkozást. Még a legrosszabb körülmények között is nagyon jól bírta az elkészült bőrönd a használatot. 1965-ben a vállalkozást átnevezték Samsonite Corporation-re. A cég azóta is sikeresen működik. A bőrönd akció, ami a weblapon is végigböngészhető mindenkinek remek lehetőség.

Aki szeretne spórolni vagy egy kisebb vagyont megtakarítani, az mindenképpen nézze át a változatos kínálatot! A bőrönd akció olyan darabokra is vonatkozik, amelyek nagyméretűek. A kedvezményes választékban helyet kaptak a szettek is, amelyek két-három terméket tartalmaznak. A bőrönd akció bármelyik darabját megéri megvásárolni, hiszen színvonalas modellekhez juthat hozzá nagyszerű áron.

Print Friendly, PDF & Email